Tietoa blogista

Luonto liikuttaa -blogi valottaa, miten ja miksi luonto edistää ihmisten hyvinvointia. Mitä tekemistä luonnossa liikkumisella on vaikkapa stressin, henkisen hyvinvoinnin, nuorten elämänhallinnan tai lasten motoriikan kanssa, ja miksi juuri ”luomuliikunta” on tehokasta?

Blogin taustalla on Metsähallituksen luontopalvelujen laaja toiminta luonnon hyvinvointivaikutusten parissa. Blogia pyörittävät kahden hankkeen edustajat:

Luonto liikuttamaan -hanke Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa

Luonto liikuttamaan -hankkeen tavoitteena on kytkeä luonto nykyistä vahvemmaksi osaksi terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen toimintaympäristöä. Hanke pyrkii monipuolistamaan luontoliikuntaan kytkeytyviä palveluja luontokohteissa sekä kehittämään palvelujen saatavuutta ja laatua, jotta eri tahojen ja kohderyhmien kynnys palvelujen hyödyntämiseen madaltuisi ja luontokohteiden käyttäjäkunta laajenisi.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Kati Vähäsarja, puh. 040 752 9920, etunimi.sukunimi@metsa.fi, www.metsa.fi/luontoliikuttamaan

luonto_liikuttamaan_logot_blogi

OpenAir-hankekokonaisuus Oulun seudulla

OpenAir on kahden hankkeen muodostama kokonaisuus, jonka kantavana yhteisenä teemana on luonnon hyödyntäminen osana terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä. Oulun seudulla toteutettavien hankkeiden tavoitteena on lisätä luontokohteiden käyttöä ja luonnossa liikkumista, hyödyntää luontoympäristöä terveyttä ja hyvinvointia edistävässä toiminnassa erilaisten kohderyhmien kanssa sekä tuottaa tietoa.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Riikka Mansikkaviita, puh. 040 673 4020, etunimi.sukunimi@metsa.fi, www.metsa.fi/openair

openair_logot_blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s